Hátsó féklámpa csere

Vélemény írása a termékről

Hátsó féklámpa és belső vezeték csere: fizikai sérülés vagy vízkár miatt a hátsó féklámpa alkalmanként kihagy, vagy egyátalán nem kapcsolható. A sérülés nem a hátsó lámpa kábelén történt.

Javítása: A hátsó sárvédő és az akkumulátorfedél eltávolítása, a sérült vezeték szakszerű javÍtása, vízzáró szigetelése, a sérült lámpa javítása vagy cseréje. A csatlakozó víz elleni szigetelése. Összerszerelés, tesztelés. (A munkadíj a hátsó lámpa javítása esetén értendő, amennyiben a hátsó lámpa nem javítható, a szervizköltségen felül az új alkatrész díja is a megrendelő költsége.)

Hátsó féklámpa csere: fizikai sérülés vagy vízkár miatt a hátsó féklámpa alkalmanként kihagy, vagy egyátalán nem kapcsolható.

Javítása: A hátsó sárvédő eltávolítása, a sérült lámpa javítása vagy cseréje. A csatlakozó víz elleni szigetelése. Összerszerelés, tesztelés. (A munkadíj a hátsó lámpa javítása esetén értendő, amennyiben a hátsó lámpa nem javítható, a szervizköltségen felül az új alkatrész díja is a megrendelő költsége)

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről