Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

Tier1 erősített vezérlő

Tier1 erősített vezérlő
A gyári vezérlő ismert hibáit elhárító, megelőző karbantartás, magas terhelés okozta túláram miatti leégés veszélye csökkentése. (Nagy szintkülönbség, custom firmware, illetve többletsúllyal való terhelés esetén ajánlott). Az erősítéssel ellátott vezérlő beszerelését tartalmazza a munkadíj. A Pro 2-es roller gyárilag erősített vezérlővel van ellátva (erősített vezeték).

- Vezeték erősítést ajáljuk: gyári akkumulátorhoz (10s) és az erős fékezés által okozott meghibásodások elkerüléséhez, V2.1-es vezérlőhöz
- Vezeték erősítést és mosfetek kicserélését ajáljuk: gyári akkumulátorhoz (10s), régebbi V1.4-es vezérlőkhöz
- Vezeték erősítést, mosfetek kicserélését és a kondenzátorok cseréjét ajáljuk: magasabb feszültségű akkumulátorhoz (max. 13s)
10 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Az akkumulátor fedél eltávolítása, vezérlő biztonságos lekötése, kiszerelése, csatlakozósaruk állapotfelmérése, a vezérlő szétszerelése. Gyári mosfetek kiforrasztása a vezérlőről, új mosfetek beforrasztása. A mosfetek mentén a panel vezetékelésére rézvezeték erősítés. Mosfetek és a vezérlő hátsó oldala közé minőségi hővezető műanyag felragasztása. A vezérlő összeszerelése, hideg tesztelése. A vezérlő visszaszerelését és bekötését követően az akkumulátor fedél visszaszerelése, tesztelés.
Adatok
A vásárlás után járó pontok
200 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!