Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

Hátsó féklámpa csere

Hátsó féklámpa csere
Hátsó féklámpa és belső vezeték csere: fizikai sérülés vagy vízkár miatt a hátsó féklámpa alkalmanként kihagy, vagy egyátalán nem kapcsolható. A sérülés nem a hátsó lámpa kábelén történt.

Javítása: A hátsó sárvédő és az akkumulátorfedél eltávolítása, a sérült vezeték szakszerű javÍtása, vízzáró szigetelése, a sérült lámpa javítása vagy cseréje. A csatlakozó víz elleni szigetelése. Összerszerelés, tesztelés. (A munkadíj a hátsó lámpa javítása esetén értendő, amennyiben a hátsó lámpa nem javítható, a szervizköltségen felül az új alkatrész díja is a megrendelő költsége.)

Hátsó féklámpa csere: fizikai sérülés vagy vízkár miatt a hátsó féklámpa alkalmanként kihagy, vagy egyátalán nem kapcsolható.

Javítása: A hátsó sárvédő eltávolítása, a sérült lámpa javítása vagy cseréje. A csatlakozó víz elleni szigetelése. Összerszerelés, tesztelés. (A munkadíj a hátsó lámpa javítása esetén értendő, amennyiben a hátsó lámpa nem javítható, a szervizköltségen felül az új alkatrész díja is a megrendelő költsége)

3 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Vélemények
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!